Taller a Manresa | Xapa i pintura a Manresa | Taller a Manresa | Xapa i pintura a Manresa

Auto Reparació Lara a Manresa

Mecànica de l'automòbil | Planxa i pintura

BENVINGUTS A LA NOSTRA PÀGINA WEB

taller en Manresa

AUTO REPARACIÓ LARA és el vostre taller de confiança si el que esteu buscant és professionalitat i serietat al millor preu. Abastem tots els àmbits de l'automòbil, des de la planxa i pintura fins a la mecànica, elecricitat i col·locació de pneumàtics.

Portem més de 25 anys al vostre servei, treballant tant per a particulars com per a empreses i per a qualsevol companyia de seguros , per mantenir el seu cotxe en òptimes condicions per a l'ús particular o professional. En el nostre taller a Manresa, ens encarreguem de reparar qualsevol tipus de sinistre, reparacio mecànica o de qualsevol altre tipus, tot en les
mateixes instal.lacions.

 taller mecánica en Manresa

Vehicle de cortesia totalment gratuït

En AUTO REPARACIÓ LARA tot son avantatges, ja que mentre el vostre cotxe estigui en les nostres instal·lacions podreu gaudir d'un vehicle de cortesia, totalment gratuït. A més, treballem amb totes les asseguradores i ens encarreguem de tots els tràmits necessaris en el cas d'un sinistre.

Veniu a visitar-nos, en trobem en el carrer Comptessa Ermessenda, 4-6 (Carrer Navarra, 15). El vostre taller de confiança us està esperant.

Localització de Grup Lara a Manresa


Ver mapa más grande

AUTO REPARACIÓ LARA

Carrer Comtesa Ermessenda, 4-6
(Carrer Navarra, 15)
08242 Manresa (Barcelona)

Telèfon i fax: 93 872 19 54
Correu electrònic: info@gruplara.com

HORARI:

De dilluns a divendres de 8:00 a 13:30 i de 15:00 a 19:30 hores
Dissabtes hores convingudes. Consultar.


Ver mapa más grande